Mijn Valys is bruikbaar op diverse apparaten (computer, tablet, smartphone), mits u gebruik maakt van een actuele browser. Wij adviseren u om Mijn Valys te gebruiken op de nieuwste versie van Google Chrome, Safari, Firefox of Edge. Wij raden u af om Internet Explorer te gebruiken. Deze browser voldoet niet meer aan de nieuwste beveiligingseisen, omdat de makers gestopt zijn met ondersteuning en updates. Wij raden u daarom aan één van bovengenoemde browsers te (laten) installeren.

<< Terug naar veelgestelde vragen