Instapdagen

Foto van instapdag Paleis het Loo

Valys organiseert regelmatig Instapdagen. Tijdens een Instapdag kunt u, als Valyspashouder, kennis maken met Valys Begeleid (Lees meer over Valys Begeleid). Dit jaar zijn we naar het Spoorwegmuseum en Paleis het Loo geweest. Benieuwd waar we in 2017 heen gaan? Houd u de Valys website dan in de gaten!

 

Met Valys naar uitstapjes van de Zonnebloem

logo zonnebloem

U kunt ook gebruik maken van Valys om voor een aantrekkelijk tarief te reizen naar uitstapjes en evenementen van de Zonnebloem. De Zonnebloem organiseert uitstapjes om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Het complete aanbod van activiteiten van de Zonnebloem staat op www.zonnebloem.nl/activiteiten.

 

Reis met Valys naar een vakantieaccommodatie van 'Zonder Beperking' in Nederland 

Logo van Zonder BeperkingMet Valys reist u voor een aantrekkelijk tarief naar uw Nederlandse vakantiebestemming. Reizigers die op zoek zijn naar een toegankelijke vakantieaccommodatie kunnen terecht op www.zonderbeperking.nl. Op deze webiste vindt u meer dan 300 vakantieaccommodaties met aangepaste- en aanvullende voorzieningen en eventuele hulpmiddelen.